Belgrade Bar Show

Belgrade Bar Show je festival posvećen barskim profesionalcima i svim hedonistima i objedinjuje stručnu prezentaciju i degustaciju proizvoda, predavanja i radionice, kao i provod uz poznate beogradske DJ-eve. Festival se održava u prostoru Beogradske destilerije i Barrel House restorana u ul. Žorža Klemansoa br.19, na Dorćolu.

Zanatske destilerije & poznati brendovi

Na Belgrade Bar Show-u posetioci su u prilici da degustiraju destilate poznatih svetskih brendova iz svih kategorija jakih alkoholnih pića, kao i odabrana pića lokalnih proizvođača – zanatske džinove i vrhunskih voćne rakije i likere.

Barovi & Kokteli

Osim proizvođača, na Belgrade Bar Show-u nastupaju i zanatski koktel barovi, kao i proizvođači i uvoznici barske i prateće opreme. Uz nastup poznatih DJ-eva i zanimljivu prezentaciju izlagača,u večernjim časovima festival se pretvara u najveći beogradski bar.

Predavanja, radionice & takmičenja

U toku Belgrade Bar Show-a se održavaju predavanja i radionice na različite teme vezane za barsko poslovanje, kao i takmičenja u pripremi koktela u organizaciji poznatih brendova.

PRIJAVA

Ukoliko želite da budete deo ove zanimljive priče pišite nam na

info@beogradskifestivali.rs i
prijava@beogradskifestivali.rs
tel: +381600318510

Politika privatnosti

Uslovi Korišćenja