Beogradski Noćni Market

Beogradski Noćni Market je nastao 2016 godine, kao jedinstveni festival hrane, pića, dizajna i zanatstva, koji se održava u večernjim satima na gradskim pijacama pod sloganom „Novo lice pijace!“

VIDIMO SE NA PIJACAMA!

Umetnost, zanati i delikatesne radionice

Na Beogradskom Noćnom Marketu posetioci uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Preko dve stotine pijačnih tezgi se pretvara u delikatesne radionice, galerije, barove, restorane i butike, stvarajući najveći beogradski kreativni market pod otvorenim nebom.

Kultura grada

Ulaz na festival je besplatan, a posetioci su lokalni stanovnici svih uzrasta, kao i strani turisti. Zbog autentične pozitivne energije koja krasi svaki festival, Beogradski Noćni Market je stekao veliku popularnost i postao mesto koje treba obavezno posetiti kako bi se upoznala kultura jednog grada i njegov duh!

Novo lice Pijace

Ponosni smo na činjenicu da je Beogradski Noćni Market pokrenuo mnoge male preduzetnike i kreativce da se predstave široj publici, inspirisao čitav niz sličnih manifestacija, a gradske pijace predstavio u potpuno novom svetlu.

PRIJAVA

Ukoliko želite da budete deo ove zanimljive priče pišite nam na

info@beogradskifestivali.rs i
prijava@beogradskifestivali.rs
tel: +381600318510

    Politika privatnosti

    Uslovi Korišćenja